close
Avontuur

Aftermovie Transmongolië Express

DCIM100GOPROGOPR0462.

Hi allemaal,

Om nog eens na te genieten van onze reis hebben wij een mooie film in elkaar gezet! Een rondleiding door de trein, het prachtige Rusland en beelden van onze slaapplaats in Mongolië.

Klik op de link, geniet en veel plezier!

Klik hier voor de aftermovie

 

 

7 Comments

  1. Hey,

    Mijn vriend en ik zijn ook van plan om deze reis met de transmongolië express te maken.
    Hebben jullie enige tips hoe of waar we deze reis het Beste kunnen boeken? En hoeveel geld jullie ongeveer kwijt waren aan het boeken van de reis en het eten daar?

    1. Hoi Suze,
      Wat een fijn vooruitzicht! Ja, tuurlijk hebben wij tips. Wij hebben deze reis ‘georganiseerd’ gedaan via Your Planet Travel (http://www.yourplanettravel.nl/) Deze reisorganisatie is ons erg goed bevallen. Omdat wij kort in alle landen kwamen waar het toch wel handig is om goede begeleiding te hebben, wilde wij zoveel mogelijk uit onze dagen halen. Your Planet Travel biedt bouwstenen aan waarmee jij je eigen reis kan samenstellen. Je reist dan met zn tweetjes je eigen samengestelde reis. Zij regelen voor jou bijvoorbeeld ook het visum voor China en Mongolië. Dit is ook erg prettig aangezien het lastig is om het zelf te doen. De prijs van de reis zal afhangen van je eigen samenstelling. Hoe meer je kiest, hoe duurder je reis. Omdat deze reis waarschijnlijk een once in a lifetime iets is voor ons, hebben wij ervoor gekozen om alles goed te doen. Voor deze reis hebben wij voor twee personen ongeveer 7000 euro betaald. Dit is inclusief vliegticket, excursies en ongeveer eten voor anderhalve week (van de drie weken). Wij hebben tijdens onze reis ook een paar vragen gehad over treintijden etc. Het is dan super fijn als je een Nederlander kunt bellen die weet waar je precies bent en meteen snapt wat je vraagt. Ook hier betaal je voor.
      Succes met het uitzoeken. Als je nog vragen hebt, hoor ik het graag! Liefs

Leave a Response